Djeco Coloformix

Brend

42,90 KM

Učenje boja i oblika kroz igru, ili samo zabavna igra, sasvim je svejedno, dijete će uživati.

Riječ je o zabavnoj logičkoj igri u kojoj je cilj na priloženoj ploči, uz pomoć žetonića označiti koji su to geometrijski oblici i boje uočeni na slici.

1 na zalihi

 •  Dostava i povrat

  Dostava

  Direktna dostava na adresu – cijena dostave za izvršene kupovine u konačnom ukupnom iznosu do 150 KM je 7KM, neovisno koliko artikala ste naručili. Direktna dostava na adresu šalje narudžbu na adresu naznačenu od kupca tokom procesa kupovine. Isporuka naručenih proizvoda (robe) se vrši putem kurirske službe sa kojom ZOE d.o.o. ima zasnovan Ugovor, a na način kako je to definisano u ovim Uslovima. Za izvršene kupovine u konačnom ukupnom iznosu iznad 150 KM, troškove dostave preuzima društvo ZOE d.o.o. Više o kupovini i dostavi možete pročitati ovdje.

  Procedura povrata robe i sredstava

  U slučaju da nakon prijema robe Potrošač istu ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povrat sredstava u visini plaćene kupoprodajne cijene za predmetnu robu, u roku od 15 dana od dana prijema robe. Potrošač ima pravo da bez troškova i bez obrazloženja odustane od zaključenog ugovora daljinu u roku od 15 dana. Rok za odustajanje počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod. Da bi realizirao svoje pravo na odustanak od zaključenog ugovora, potrebno je da Potrošač društvu ZOE d.o.o. pošalje Izjavu o odustanku od zaključenog ugovora na daljinu putem e-maila na adresu: podrska@zoeimama.com. Više o povratu robe i sredstava možete pročitati ovdje.
 •  Imate pitanje?

  Djeco Coloformix

  42,90 KM

  Imate pitanje?

    Očekivana isporuka: jul 25 – jul 26

    Podijeli

  Vodeći se istovremeno sa dva kriterija, oblikom i bojom, dijete posmatra jednu od 20 ilustracija i pronalazi mjesto na ploči koje treba da obilježi kružićem.

  Na taj način dijete će označiti koje geometijske oblike i koje boje je uočilo na ilustraciji.

  Učenje boja i oblika nikada nije bilo zabavnije! Okretanjem ilustracije dijete može po potrebi izvršiti i samokorekciju jer su na poleđini priložena rješenja.

  Ova igra će podstaći osnovno brojanje, logičko rezonovanje, fokus i pamćenje. Nakon što završi, okrenite zajedno sliku i potražite odgovore. Zabavno je, igrajte se zajedno.

  Dimenzije 21 × 21 × 3 cm
  Brend

  Dob

  3 godine +

  Spol

  Dječake, Djevojčice

  Bazirano na 0 recenzije

  0.00 ukupna ocjena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Budi prvi koji će ostaviti recenziju za "Djeco Coloformix"

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Write a review

  Recenzije

  Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

  Close Korpa
  Close Lista želja
  Close Nedavno pregledano
  Close
  Close
  Categories
  zoe i mama logo

  Prijavite se na naš newsletter!

  Osvojite 5% popusta na prvu narudžbu i budite prvi koji će saznati za naše super ponude i nove kolekcije!

  *generisani kupon kod ćete primiti na Vaš email u narednih 5 minuta.
  newsletter