Kinderfeets drvena balans daska Kinderboard – Silver Sage Wash

Brend

215,00 KM

Pitate se šta je balans daska i čemu služi… Prvo što vam moramo reći je da razvoj balansa kod djece nikad nije bio lakši!

Kinderboard balans daska je čudesna drvena sprava koja će probuditi maštu vašim mališanima i motivisati ih da joj nađu bezbroj primjena. Može se koristiti kao sto za ručavanje, kutak za pisanje, kao savršena podloga za automobilske staze, klackalica… Ma sve što mudre glavice mogu zamisliti.

A kada je riječ o balansu? E pa to mu je primarna funkcija! Uz niz vježbica djeca će sa lakoćom usavršiti stajanje na zakrivljenoj podlozi i stvoriti sebi preduslov za razne sportove ili jednostavno ličnu stabilnost.

Uvijek je mogu i roditelji pozajmiti, jer ima nosivost do 220 kg i istezati se ili vježbati jogu.

3 na zalihi

+
 •  Dostava i povrat

  Dostava

  Direktna dostava na adresu – cijena dostave za izvršene kupovine u konačnom ukupnom iznosu do 150 KM je 7KM, neovisno koliko artikala ste naručili. Direktna dostava na adresu šalje narudžbu na adresu naznačenu od kupca tokom procesa kupovine. Isporuka naručenih proizvoda (robe) se vrši putem kurirske službe sa kojom ZOE d.o.o. ima zasnovan Ugovor, a na način kako je to definisano u ovim Uslovima. Za izvršene kupovine u konačnom ukupnom iznosu iznad 150 KM, troškove dostave preuzima društvo ZOE d.o.o. Više o kupovini i dostavi možete pročitati ovdje.

  Procedura povrata robe i sredstava

  U slučaju da nakon prijema robe Potrošač istu ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povrat sredstava u visini plaćene kupoprodajne cijene za predmetnu robu, u roku od 15 dana od dana prijema robe. Potrošač ima pravo da bez troškova i bez obrazloženja odustane od zaključenog ugovora daljinu u roku od 15 dana. Rok za odustajanje počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod. Da bi realizirao svoje pravo na odustanak od zaključenog ugovora, potrebno je da Potrošač društvu ZOE d.o.o. pošalje Izjavu o odustanku od zaključenog ugovora na daljinu putem e-maila na adresu: podrska@zoeimama.com. Više o povratu robe i sredstava možete pročitati ovdje.
 •  Imate pitanje?

  Kinderfeets drvena balans daska Kinderboard - Silver Sage Wash

  215,00 KM

  Imate pitanje?

    Očekivana isporuka: jul 26 – jul 27

    Podijeli
  DOSTUPNO I U OVIM BOJAMA

  Igračka za aktivnu i slobodnu igru

  Daska za ljuljanje izvanredna je igračka koja stimulira slobodnu igru, a djecu potiče na aktivno igranje i upotrebu mašte. Kinderfeets® Kinderboard praktična je dječja igračka za razvoj ravnoteže i stjecanje novih vještina. Djeca kroz igru neprestano otkrivaju brojne nove i zanimljive načine za upotrebu ove drvene daske. Daska za ljuljanje Kinderfeets® Kinderboard u dječjem svijetu mašte može postati tunel za vozić, nadvožnjak za autiće, ili pak krevetić za plišane igračke. Drvena daska može im poslužiti i kao tobogan, ljuljačka, stolčić, pozornica za dječju predstavu ili naslonjač za dijete.

  Višenamjenska i ekološki prihvatljiva igračka

  Mame i tate sve se češće odlučuju za kupnju ekološki prihvatljivih igračaka od prirodnih materijala. Ekološki prihvatljivi drveni proizvodi Kinderfeets® izrađeni su od drva breze dobivenog iz obnovljivih izvora. Marka Kinderfeets® i organizacija Trees for the Future za svaki kupljeni proizvod sade jedno novo stablo te tako brinu o boljoj sutrašnjici i ljepšoj budućnosti naše djece. Ulaganje u Kinderfeets® ujedno je ulaganje u budućnost naše djece. Marka Kinderfeets® upotrebljava minimalnu količinu ambalaže za pakiranje svojih proizvoda, pri čemu koristi isključivo ambalažu od recikliranog papira i boja na bazi vode. Kinderfeets stvara samo najbolje za naše mališane, uz ljubav prema prirodi i okolišu.

  Za malu i veliku djecu

  Inovativna daska za ljuljanje Kinderboard pruža brojne mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Daska Kinderboard djeci osigurava zabavnu i aktivnu igru te razvoj motoričkih sposobnosti i koordinacije tijela. Vaše će dijete tu igračku rado upotrebljavati i u tinejdžerskoj dobi. Daska ima izvanrednu nosivost, čak do 220 kg, pa je mogu upotrebljavati mališani, djeca, mladi i odrasli. Djeca mogu početi upotrebljavati drvenu daska za ljuljanje već od dobi od 18 mjeseci nadalje. Drvena daska prvi je put upotrijebljena u Waldorfskim školama. Dizajnirana je s namjerom da djeci pomogne razviti ravnotežu te da potakne razvoj vestibularnog sistema djeteta.

  Težina 1,9 kg
  Dimenzije 81 × 30 × 18 cm
  Brend

  Spol

  Dječake, Djevojčice

  Dob

  18 mjeseci +

  Bazirano na 0 recenzije

  0.00 ukupna ocjena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Budi prvi koji će ostaviti recenziju za "Kinderfeets drvena balans daska Kinderboard – Silver Sage Wash"

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Write a review

  Recenzije

  Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

  Close Korpa
  Close Lista želja
  Close Nedavno pregledano
  Close
  Close
  Categories
  zoe i mama logo

  Prijavite se na naš newsletter!

  Osvojite 5% popusta na prvu narudžbu i budite prvi koji će saznati za naše super ponude i nove kolekcije!

  *generisani kupon kod ćete primiti na Vaš email u narednih 5 minuta.
  newsletter