Česta pitanja

Kupovina

Ne. Potrebno je samo u prvom koraku prilikom plaćanja ostaviti ime i prezime, adresu te važeću e-mail adresu (onu kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam bilo moguće poslati potvrdu narudžbe kao i samu narudžbu.

Društvo ZOE d.o.o. na svom online shopu zoeimama.com prihvata sljedeće načine plaćanja:

 • Kreditna/debitna kartica
  Unutar našeg online shopa, implementirali smo najsigurniji online sistem plaćanja putem Monri platforme.

  Monri Payments d.o.o. je pružatelj eCommerce usluge koji omogućava visokokvalitetne usluge u prihvatu i obradi transakcija elektronskim putem. Monri platforma je poznata kao vrlo često korišten sistem za online plaćanje, koji financijskim institucijama i trgovcima iz cijeloga svijeta nudi širok raspon jednostavnih, inovativnih i funkcionalno bogatih rješenja za obradu finansijskih transakcija. Dodatno, Monri je ISO/MSP, Internet Payment Service Provider (IPSP) i Payment Facilitator za Visa i MasterCard registriran od strane klijenata u regiji Jugoistočne Europe. Platforma za plaćanje i svi procesi licencirani su po PCI DSS Level1 standardu.

  Podatke kartice unosite na stranici Banke, a kompanija ZOE d.o.o. nema pristup podacima o kartici.

  Tajnost Vaših podataka zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

  Sva plaćanja bankovnim karticama će biti obavljena u konvertibilnim markama (BAM).

  Monri platforma je dugogodišnji partner sa UniCredit bankom, a sa kojom omogućavaju sigurno i jednostavno plaćanje.

  Bez obzira koju bankovnu karticu posjedujete i kod koje banke, možete izvršiti plaćanje na našem online shopu uz visoku sigurnost plaćanja karticama.

  Na našem online shopu moguće je izvršiti online plaćanja proizvoda, a da proizvod preuzmete u našoj prodavnici Zoe & mama u Sarajevu, u ulici Valtera Perića 11. 

 • Plaćanje pouzećem
  Prilikom dostave narudžbe na vašu adresu od strane kurira.

  Prilikom naručivanja proizvoda, možete odabrati opciju da plaćanje vršite pri preuzimanju proizvoda, tzv. plaćanje pouzećem. Kad dostavljač brze pošte stigne na Vašu adresu, možete pogledati proizvod i ukoliko je to proizvod koji ste poručili, plaćate dostavljaču gotovinom.
  Plaćanje karticom na Vašoj adresi nije moguće.

 • Virmansko plaćanje

Ukoliko ste odabrali plaćanje putem virmana, putem email-a ćete dobiti upute za popunjavanje uplatnice i izvršenje uplate. Po primitku uplate, narudžba će Vam biti poslana. Rok za prispjeće uplate nakon izvršene narudžbe iznosi 5 radnih dana. Nakon toga se smatra da ste odustali od kupovine, te se Vaša narudžba poništava.

Prilikom plaćanja na Zoe & Mama web shop-u, primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Kod nas nema minimalnog iznosa narudžbe! Dajemo sve od sebe da Vam dostavimo artikle brzo i pouzdano na Vašu adresu uz Vaš željeni način plaćanje.

Dostava

Nažalost, trenutno ne vršimo dostavu van Bosne i Hercegovine.

Dostavu vršimo na svaku željenu adresu u Bosni i Hercegovini. Molimo Vas da nam date Vaše lične podatke, adresu i broj telefona, tako da Vas možemo kontaktirati ukoliko dođe do nekih poteškoća.

 • Za narudžbe do 149,95 KM dostava je  7 KM
 • Za narudžbe iznad 150 KM dostava je besplatna
Rok isporuke Vaše narudžbe iznosi 24/48 sati od dana potvrđene narudžbe. Narudžbe zaprimljene do 14:30 sati šaljemo istog dana. Sve narudžbe zaprimljene nakon 14:30 sati će biti otpremljene sljedećeg radnog dana. Radnim danima se smatraju dani od ponedjeljka do petka. Praznici su neradni.

Sigurnost

Svi neophodni podaci za transakcije će biti strogo zaštićeni i korišteni samo u te svrhe.

Kad su neophodni lični podaci (ime i prezime, adresa, podaci o plaćanju i dostavi) za pravljenje narudžbe, isti se šalju elektronski preko sigurne veze. Sigurno web stranicu možete prepoznati po malom simbolu zaključanog katanca na Vašem internet pretraživaču (Internet Explorer, Google Chrome, Safari i sl.). Taj simbol se nalazi na statusnoj traci na dnu Vašeg pretraživača. Tokom Vaše kupovine, svi Vaši podaci će biti, bez izuzetka, poslani preko sigurne konekcije. Ovo se postiže korištenjem SSL enkripcije. SSL je skraćenica za Secure Socket Layer i osigurava zaštitu od protuzakonitog pristupa po najvišim standardima.

Ostalo

Da! Nudimo besplatnu uslugu pakovanja poklona za sve narudžbe.

Naravno. Trenutno se nalazimo u Sarajevu, ul. Franca Lehara 2. Uvijek ste dobrodošli!

Da, proceduru za zamjenu ili povrat kupac može da pokrene najkasnije u roku od 15 dana od prijema proizvoda. Detaljnije o uslovima i proceduri za zamjenu ili povrat pročitajte ovdje.

Close Korpa
Close Lista želja
Close Nedavno pregledano
Close
Close
Categories
zoe i mama logo

Prijavite se na naš newsletter!

Osvojite 5% popusta na prvu narudžbu i budite prvi koji će saznati za naše super ponude i nove kolekcije!

*generisani kupon kod ćete primiti na Vaš email u narednih 5 minuta.
newsletter