O nama

Ja sam Mama. Mama jedne vesele djevojčice Zoe.

Odlučila sam da u Sarajevu otvorim po prvi put koncept prodavnicu za najmlađe sa ekskluzivnim svjetskim brendovima i osiguram budućim roditeljima što manje stresnih trenutaka na svakodnevnom putovanju kroz roditeljstvo.

Ponosni smo što smo na tržište Bosne i Hercegovine doveli preko 30 novih brendova i omogućili našim kupcima da se zaljube u njih.

U srcu Zoe & Mama brenda je strast prema lijepim, modernim, kvalitetnim i održivim proizvodima koje pažljivo biramo. Naša paleta proizvoda inspirisana je skandinavskim dizajnom i stilom života. Pronaći ćete proizvode od novorođenčadi do djece školske dobi bilo da tražite visokokvalitetne modne artikle, dekor za dječju sobu i druge potrepštine za djecu, ali i sjajne modne dodatke za mame i tate!

Naša misija je pronaći za vas najljepše dječije proizvode od visokokvalitetnih materijala, tako da ih mogu koristiti i generacije koje dolaze.

Veselimo se svakom novom brendu, svakom novom proizvodu i osmijehu koji ćemo donijeti na lica roditelja i njihovih mališana!

Close Korpa
Close Lista želja
Close Nedavno pregledano
Close
Close
Categories
zoe i mama logo

Prijavite se na naš newsletter!

Osvojite 5% popusta na prvu narudžbu i budite prvi koji će saznati za naše super ponude i nove kolekcije!

*generisani kupon kod ćete primiti na Vaš email u narednih 5 minuta.
newsletter