MAGNA-TILES magnetne pločice – set 32 komada

Brend

109,90 KM

Pripremite se za originalno iskustvo izgradnje i igračku u kojoj će vaša porodica uživati dugi niz godina. Uz klasični Magna-Tiles set od 32 komada, djeca mogu kliknuti, povezati, složiti i sortirati klasične geometrijske oblike u svijetlim, živim bojama za sate zabave bez ekrana. Ove visokokvalitetne magnetne pločice prave su veličine i snage magneta za male ruke. Naučite oblike, boje, uparivanje i osnovne vještine građenja uključivanjem magnetnih pločica u svoje aktivnosti i eksperimente.

Što je unutra?

 • 2 velika kvadrata
 • 14 malih kvadrata
 • 8 jednakostraničnih trokuta
 • 4 pravougla trokuta
 • 4 jednakostranična trokuta

29 na zalihi

+
 •  Dostava i povrat

  Dostava

  Direktna dostava na adresu – cijena dostave za izvršene kupovine u konačnom ukupnom iznosu do 150 KM je 7KM, neovisno koliko artikala ste naručili. Direktna dostava na adresu šalje narudžbu na adresu naznačenu od kupca tokom procesa kupovine. Isporuka naručenih proizvoda (robe) se vrši putem kurirske službe sa kojom ZOE d.o.o. ima zasnovan Ugovor, a na način kako je to definisano u ovim Uslovima. Za izvršene kupovine u konačnom ukupnom iznosu iznad 150 KM, troškove dostave preuzima društvo ZOE d.o.o. Više o kupovini i dostavi možete pročitati ovdje.

  Procedura povrata robe i sredstava

  U slučaju da nakon prijema robe Potrošač istu ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povrat sredstava u visini plaćene kupoprodajne cijene za predmetnu robu, u roku od 15 dana od dana prijema robe. Potrošač ima pravo da bez troškova i bez obrazloženja odustane od zaključenog ugovora daljinu u roku od 15 dana. Rok za odustajanje počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod. Da bi realizirao svoje pravo na odustanak od zaključenog ugovora, potrebno je da Potrošač društvu ZOE d.o.o. pošalje Izjavu o odustanku od zaključenog ugovora na daljinu putem e-maila na adresu: podrska@zoeimama.com. Više o povratu robe i sredstava možete pročitati ovdje.
 •  Imate pitanje?
  MAGNA TILES magnetne pločice set 32 komada

  MAGNA-TILES magnetne pločice - set 32 komada

  109,90 KM

  Imate pitanje?

    Očekivana isporuka: jul 23 – jul 24

    Podijeli

  Set od 32 komada MAGNA-TILES Clear Colors odobren od strane STEM-a izaziva sate slobodne igre kod djece, bilo da grade kod kuće ili u grupnom okruženju. Ne postoji ispravan ili pogrešan način da ih koristite – umjesto toga, ovo vitalno vrijeme za igru ​​bez ekrana potiče djecu da istražuju svoju maštu dok im pomaže da razviju osnovne vještine poput prepoznavanja oblika, teoriju boja, dizajna i arhitekture, ravnoteže, simetrije i timskog rada.

  Težina 1,36 kg
  Dimenzije 29,7 × 5 × 25,4 cm
  Brend

  Dob

  3 godine +

  Spol

  Dječake, Djevojčice

  Bazirano na 0 recenzije

  0.00 ukupna ocjena
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Budi prvi koji će ostaviti recenziju za "MAGNA-TILES magnetne pločice – set 32 komada"

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Write a review

  Recenzije

  Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

  Close Korpa
  Close Lista želja
  Close Nedavno pregledano
  Close
  Close
  Categories
  zoe i mama logo

  Prijavite se na naš newsletter!

  Osvojite 5% popusta na prvu narudžbu i budite prvi koji će saznati za naše super ponude i nove kolekcije!

  *generisani kupon kod ćete primiti na Vaš email u narednih 5 minuta.
  newsletter